CV sjablonen

Ben jij op zoek naar een professioneel ontworpen cv-sjabloon? Vind een sjabloon die het beste bij jou past en solliciteer succesvol!

Je curriculum vitae is het eerste wat werkgevers te zien krijgen. Een potentiële werkgever heeft vaak binnen 20 seconden al besloten om je wel of niet te uit te nodigen voor een sollicitatiegesprek. Het is dus van belang om in die korte tijd direct indruk te maken met jouw cv, zodat je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Zelf een uniek cv maken is vanaf nu eenvoudig. Na aankoop kun je het cv-sjabloon direct downloaden en bewerken in Microsoft Word. De overzichtelijke indeling van onze cv-sjablonen maakt het eenvoudig de teksten zelf te personaliseren. Wij, van Uniek CV maken het voor iedereen mogelijk om een eigen uniek cv samen te stellen, zonder gebruik te hoeven maken van een duur en ingewikkeld ontwerpprogramma. Vergroot je kans op een baan met een van onze professioneel ontworpen cv-sjablonen. Bekijk welke sjabloon het beste bij jou past en val op met een uniek cv!

Optimus

Bekijk sjabloon

Ruby

Bekijk sjabloon

Rhodes

Bekijk sjabloon

Hopkins

Bekijk sjabloon

Dutch

Bekijk sjabloon